FELIU BOET es fabricant d'aixetes des de l'any 1928, encara que els seus orígens es remunten a l'any 1850, amb la constitució de la precursora Casa Teis.

Va començar a elaborar models d'aixetes que destacaven per la seva simplicitat tècnica i la seva durabilitat, com a resultat d'una llarga tradició, esforç i cura personal en la fabricació de cada peça. Era el començament d'un compromís que avui dia encara perdura.

Per a FELIU BOET, cada dia suposa un nou avenç perquè renovem el nostre compromís amb el futur. Cada iniciativa nova, cada esforç nou, obre el camí que vam començar fa més de cent anys.

Durant aquests anys, professionals i usuaris han trobat respostes a les seves necessitats en els productes de FELIU BOET, perquè des del principi de la nostra activitat, vam entendre que la fabricació de la nostra gamma de productes no depenia tan sols dels sistemes avançats de fabricació i dels sistemes rigorosos de control de qualitat, sinó també del seu compromís amb el professional i amb l'usuari.